Chelsy har fått nog – dumpar prins Harry

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-25

Har redan bytt status på Facebook

LONDON. Prins Harry, 24, är singel igen.

Chelsy Davy, 23, har gjort slut och den

här gången är det på allvar.

Hon klarade inte av hans militära karriär.

Armén blev för mycket Chelsy Davy och prins Harry lyckades inte leva lyckliga i alla sina dagar. Efter några stormiga år har Chelsy gjort slut för andra gången. Hon är trött på att komma i andra hand efter prins Harrys arméträning.

De har haft ett stormigt förhållande i fyra år. Prins Harry har flera gånger fångats på bild med andra unga tjejer vilket har lett till otrohetsrykten. Chesly Davy gjorde slut med prinsen 2007 men de återförenades efter bara en månad.

Hon flyttade dessutom till England från Sydafrika för att studera juridik och vara närmare sin pojkvän.

Trött på att vänta

Samtidigt har prins Harry haft ett par intensiva år inom den brittiska armén.

I april befordrades han till löjtnant efter hemlig tjänstgöring i Afghanistan. Nu genomgår han 18 månaders träning med brittiska flygvapnet.

Enligt en källa inom hovet tröttnade dock Chelsy Davy på att vänta och gjorde slut med prinsen förra veckan – kort efter deras nyårsresa till Mauritius.

– Det är väldigt nytt och kom lite som en chock. De var väldigt kära och hon var rätt person för Harry men vid fel tillfälle. Men de är fortfarande väldigt unga så vem vet vad som händer, säger källan till Daily Mail.

Menar allvar

Chelsy Davy ska ha visat sin omgivning att hon menar allvar med uppbrottet genom att ändra sin relationsstatus till singel på nätsajten Facebook.

– Hon gjorde en poäng av det. Hon säger att anledningen till att det tagit slut är att de aldrig har tid för varandra längre och Harrys arméträning sätter stor press på dem. Hon är trött på att komma i andra

hand, säger en vän till

Daily Mail.