Less på jobbet och behöver en omstart

Ge oss dina bästa tips – chatta här

Publicerad 2019-08-12

Efter en skön ledighet börjar för många allvaret i dag. Kanske du är tillbaka vid din arbetsstation, truck eller vårdinrättning och känner dig väldigt skeptisk? Eller kanske du behöver tips på hur allt ska bli så mycket bättre och få en omstart. Chatta här

Hur står det till i dag. Är du skeptisk eller pigg som attan 😃

Omstart efter semestern

  • Olle Kvarnsmyr
    12 aug 2019

    Vi avslutar nu chatten. Tack för alla kloka tankar ni har bidragit med i dag. Ha nu en fantastisk sensommar. Ni är bäst

  • 12 aug 2019

    Jag är så glad ATT jag har ett arbete att gå till, alternativet vore mycket sämre. Jag får ingå i ett sammanhang vilket många, till exempelfunktionsnedsatta eller nysvenska inte får möjlighet till. Jag packar tacksamt ner min matlåda och siktar mot en höst med full kalender igen!

    Kristina
  • 12 aug 2019

    Ta det lugnt bara och var glada att ni har jobb,,när ni blir pensionärer så finns stor risk att ni får svälta om ni inte haft ett jobb att gå till. Många av oss fattiga pensionärer har 7500 efter skatt,,Försök att härda ut på jobbet. Åren går fort nog ändå,,vips är ni pensionärer...var glad åt att ni har ett jobb iaf.. :-)

    Staffan Hällberg
  • 12 aug 2019

    Har man ett jobb man trivs med arbetar man inte en enda dag i sitt liv. För mig handlar det om att ha överskådning av arbetsbördan så man vet när man ska stressa och när man kan arbeta i lugn takt. Jag jobbar inte alls med det jag är satt på jorden att utföra, utan har ett brödgig, precis som alla andra. Mitt tips är att göra listor och planera tiden så bra det bara går. Men det viktigaste av allt är att ha en meningsfull fritid. Har man inte det är ingenting värt något. Skaffa en partner, hobby och hitta favoritvinet. Och skratta tills du gråter en gång om dagen. Minst. Och lyssna på blues...

    Z
  • 12 aug 2019

    Man ska uppskatta det man har i livet, men samtidigt är det dumt att spendera en livstid på en arbetsplats man inte är nöjd på. Våga ta steget och prova något nytt, man bör inte stanna kvar för någon annans skull eller för att det är bekvämt. Det finns bara en som kan göra förändringen och det är du!

    Lorban

    Du är klok du Lorban. Leve dig säger jag 😃

    Olle Kvarnsmyr

Följ ämnen i artikeln