Spelar saxofon vid hagen – då samlas alla kor

avMatilda Aprea Malmqvist

Publicerad:

Den ovane saxofonisten Rick Herrmann från Oregon i USA spelade för korna i en hage – och fick genast gehör. Nu har videon blivit viral och setts över 11 miljoner gånger.

Rick Herrmann från Oregon, USA, har precis börjat spela saxofon, någonting som hans labrador inte är särskilt förtjust i. När han och hans fru var ute på en löptur sprang de förbi en hage med betande kor och fick en idé. De ville se hur korna reagerade på Ricks saxofon och gick tillbaka till sitt hus för att hämta instrumentet.

1 av 2 | Foto: NBC.

Rick hade nyligen lärt sig låtarna ”Isn’t she lovely” och ”Carless Whisper” som han med blandad framgång spelade upp. Kornas reaktion skiljde sig markant från deras hunds. Rick Herrmann fick alla korna i hagen att komma till honom, något som hans fru fångade på film.

Setts över 11 miljoner gånger

När de kom hem frågade parets dotter om hon inte kunde få lägga upp filmen på Twitter. Nu har videon blivit viral och setts över 11 miljoner gånger.

– Det är väldigt roligt, jag förväntade mig aldrig det, det är galet att det sprider sig så, säger Rick Herrmann till Oregon Live.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Oregon

Kor