Här går modellen på catwalken – samtidigt som hon ammar

Uppdaterad 2018-07-28 | Publicerad 2018-07-18

Att gå på en catwalk och amma en bebis kan kännas som två rätt olika sysslor.

Men amerikanska modellen Mara Martin bevisade i söndags att de två aktiviteterna går utmärkt att kombinera.

”Jag är tacksam att jag kan dela det här budskapet och förhoppningsvis normalisera amning”, skriver hon på sin Instagram.

I söndags gick modellen Mara Martin på catwalken för Sports Illustrateds räkning. Det som stod ut särskilt var vad den kända modellen hade i famnen – nämligen sin fem månader gamla bebis som hon ammade.

Efter modevisningen som hölls i Miami så har Maras framträdande fått uppmärksamhet från flera internationella tidningar.

Bikini och blöja på catwalken

Under modevisningen bar Mara en guldig bikini med ena axelbandet nerdraget.

Dottern Aria bar i sin tur hörlurar för att blockera ut allt ljud, en blöja och en liten grön, glänsande bikini, skriver till exempel modemagasinet Marie Claire.

GIRL POWER! 🙌🏼 #SISwimSearch Sweet 16 finalist Mara walks the runway while breastfeeding her five-month-old baby. @paraisofashionfair

”Känns så overkligt”

På sin Instagram skriver modellen som kommer från staden Monroe i amerikanska delstaten Michigan:

”Jag kunde inte tro det när jag vaknade upp till löpsedlar och rubriker om mig och min dotter, allt för något jag gör varje dag. Det gör mig så ödmjuk och det känns så overkligt.”

Hon fortsätter:

”Men för att vara ärlig så är anledningen till att jag inte kan förstå att det här skapat sådana rubriker att det faktiskt inte borde skapa rubriker.”