Köade för flygbiljett - togs på bar gärning

Uppdaterad 2016-02-25 | Publicerad 2016-02-24

En man greps av polisen för att ha gått runt naken på Nashvilles flygplats i USA. Strax innan gripandet ska han ha försökt köpa en flygbiljett, skriver WKRN-TV.

Det var i söndags kväll som den något ovanliga händelsen utspelade sig på Nashvilles internationella flygplats i USA. En amerikansk man greps av polisen efter att ha gått runt spritt språngande naken på flygplatsen. Enligt polisen stod han framför disken vid American Airlines och försökte köpa en flygbiljett när en polisman fick syn på honom. Mannen greps för blottning och poliserna eskorterade honom tillbaka till bilen för att hämta hans kläder.

Rättegång väntar

Ögonvittnet Tod Brilliant delade bilder av mannen på Facebook och skrev så här:
”Det här hände precis på Nashvilles flygplats. Jag gick fram till honom och sa 'du är fantastisk'. Han svarade 'tack'. Sedan grep de honom.”

Polisen i Nashville ser dock inte lika lättsamt på händelsen. I dag väntar en rättegång mot mannen, som tidigare dömts för ett liknande brott. 2009 fick polisen flera larm om en naken man på flygplatsens parkering. De hittade sedan mannen, naken i sin bil.

Följ ämnen i artikeln