Hos oss kan du välja och vakna

Uppdaterad 2014-09-14 | Publicerad 2014-09-13

Vem vinner och vem försvinner?

Idag avgörs slaget om Sverige.

Följ valrysaren med Aftonbladet - från att vallokalerna öppnar till efterspelet på måndag.

Nedräkningen har börjat. Klockan 8 i dag öppnar vallokalerna och då ­startar Aftonbladets livesändning. ­Under dagen träffar vi partiledarna och tar pulsen på valspurten.

Följ med Aftonbladet ut i valnatten

Klockan 18.00 i kväll startar Afton­bladets stora valvaka, med de snabbaste och mest klargörande analyserna.

Programledaren Karin Magnusson och bisittarna Lena Mellin och Carl Melin kommer tillsammans med gäster både se tillbaka på valrörelsen och blicka framåt.

Framför allt får vi följa med till partiernas valvakor, Aftonbladet har reportrar på plats på samtliga partiers valvakor.

– Vi vill ta med tittarna ut på denna dramatiska, festliga och sorgliga natt. Vi ska vara med där det händer och träffa både dem som firar och dem som deppar, säger Karin Magnusson.

Svarar på tittarfrågor

Långt in på natten fortsätter analyserna och intervjuer med partiledarna.

Tidigt på måndag morgon kör livesändningen i gång igen. Programledaren Maria Bjaring leder Aftonbladets Valvakna och ska tillsammans med ­experter och partiföreträdare reda ut vad som händer nu och svara på tittarnas frågor.

– Det kommer att bli en härligt lång och fullspäckad tv-sändning där vi finns hack i häl på partiledarna så fort de tänt morgonlampan, säger Maria Bjaring.

Aftonbladet

ANNONS

Följ ämnen i artikeln