God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-11-12

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Dödssiffran stiger i Kalifornien

Dödssiffran i de kraftiga bränderna i Kalifornien fortsätter att stiga. Hittills har 29 människor bekräftats döda och tiotals saknas.
Läs hela artikeln

Här slog insatsstyrkan till – bröt upp dörr

Polisens insatsstyrka ska ha genomfört en insats i Gränby och har brutit upp dörren till en lägenhet, uppger UNT. För två dagar sedan sköts en man ihjäl på ett torg i området.
Läs hela artikeln
Vilsen kvinna hittad med ljudsignaler

Flera döda i eldväxling i Gaza

Flera personer har dödats under en israelisk militär insats på Gazaremsan under söndagen. Sex palestinier och en israelisk officer har mist sina liv, enligt officiella källor.
Läs hela artikeln

Stjärnans lyxhem ödelagt i branden

Musikern Robin Thickes hem i Malibu har fallit offer för skogsbränderna som härjar i Kalifornien. Stjärnan, hans gravida flickvän och deras barn lyckades fly innan huset ödelades av lågorna.
Läs hela artikeln
Sångare överfallen på scenen

Zlatan prisad i natt – näst bäst någonsin

22 mål på 27 matcher. Zlatan Ibrahimovic hade en fin debutsäsong i MLS. Nu kommer beskedet att han tas ut i ”säsongens lag”.
Läs hela artikeln
Målfest direkt i ”tidernas final”
Löftet i natt på AIK:s guldfest

Felix, 21: ”Jag tänkte att nu blir jag mos”

Felix Nilsson, 21, skulle precis köra iväg från parkeringsplatsen i Kalix. Men när han skulle backa kom en annan bil och körde rakt över huven.
– Jag trodde det var kört och tänkte att nu blir jag mos, säger Felix.
Läs hela artikeln

SD drömmer om att göra Sverige danskt

JONNA SIMA: Åkesson är långt ifrån den ende i Sverigedemokraterna som lidelsefullt blickar över Öresund. Det är med stöd av ett sådant parti som Moderaterna och Kristdemokraterna vill komma till makten i statsministeromröstningen nu på onsdag.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

Följ ämnen i artikeln