Erotik på första dejten

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-06-08

Stefan och Eva tog tåget till erotikmuseet i Köpenhamn

Att ta upp ämnet sex på första dejten passar sig inte. Eller? Malmöiterna Stefan Johansson, 53, informatör, och Eva Vass, 45, tolk, trotsade tabut och tog tåget till erotikmuseet i Köpenhamn.

Det blev en isbrytare som banade väg för en avslappnad och rolig dag som bjöd på karnevalstämning på Ströget, turkisk buffé – och en kram och en kyss i ett regnigt Malmö.

Staffan om Eva:

Lika vacker som bärnsten

Eva är nyfiken på det mesta, det passade bra i Köpenhamn! Det är en pulserande stad som har allt: romantik, spänning, skoj och pittoreska lugna platser. Dejten var både avslappnande och spännande, att gå på erotikmuseet var en riktig isbrytare. Det var roligt att gå på House of Amber, bärnsten är vackert, precis som Eva.

Eva om Staffan:

Rolig, men lite fumlig

Det var en bra dag, regnet tog lite udden av det, men vi lyckades hålla humöret uppe. Vi hade bra tajming med karneval på Ströget – precis som besöket på erotikmuseet gav det många skratt! Stefan är rolig, men lite fumlig: När vi kollade tidningen efter lunchen så höll Stefan den för nära det levande ljuset så den började brinna. Vi lyckades släcka den och fick oss ett gott skratt.

Följ ämnen i artikeln