En sällsynt artig flock kåta män och kvinnor

Publicerad 2019-04-28

Jag minns all min älsklingsporr och hur jag brukade ta på mig.

Min sydamerikanska period, den tecknade, den lesbiska, filmerna på gruppsammankomster i duschrum, de hypnotiskt långsamma liggen bland mjuka sjalar. Aldrig att jag definierade mig utifrån en särskild smak eller läggning, det bara blev så, impulserna ilade fritt på expressleden mellan mittkropp och fingertoppar.

Jag sökte. Jag tittade. Jag slutade med åren titta. Jag trodde att jag glömde, men fortfarande är allt kvar. Ett kartotek av hemligheter och genanser.

 

Förundrad över att ens komma ihåg sajtnamnen återbesökte jag adresserna häromdagen. Jag fann att That Hipster Porn, mitt föredragna val under en period, var insomnad. Det var synd på all konstnärlighet. Nakenbilderna på That Hipster Porn var ofta sepiatonade eller arrangerade i triptyker med motiv som dämpade den smutsiga känslan. Se där, ett rågfält, en fitta, en transistorradio.

Mer glädjande är att Reddit Gone Wild lever och frodas till den grad att ”ett decennium av utsvävningar” lagts till titeln. På forumet för egentagna porträtt flockas kroppar i sina snyggaste poser, i sina bekvämaste soffor, på sina egna golv.

Jag hängde där ibland. Lät mig luras och eggas av fantasin att någon i Luton eller Rotterdam tagit fram digitalkameran och låtit morgonrocken glida isär för min skull.

När jag långt senare seglar tillbaka in i den bekanta erotiska hamnen står mycket att känna igen, fast kamerorna fått högre upplösning. Huden, vinklarna, de tvärgående träpanelerna och affischerna i bakgrunden.

 

Men upplevelsen är annorlunda nu. Den här gången pirrar det inte, det värmer i hjärtat.

Kanske har tonen ändrats under min frånvaro, eller så var jag för sexhungrande för att se det då, men det mest slående med RGW är hur sympatiskt samtalsklimatet är. Det är mestadels tjejer som postar, men kroppstyperna och åldrarna varierar, liksom de korta meddelanden som bifogas publiceringen.

Signaturen Liz_luvs_cats ber om lite kärlek för sina asymmetriska bröst och bemöts av uppmuntran. Variation är livets krydda. De bästa brösten är de som just nu är framför dig. Och du: ett är prickfritt – det andra är perfekt.

LayingDown420 postar ett byxlöst foto under rubriken ”snälla bry er inte om celluliterna”. I kommentarsfältet bedyrar följarna att inga gropar syns, bara en het rumpa. Vi beundrar din skönhet, skriver någon. Om du menar tigerränderna så har alla dem och dina är ingen fara.

 

Så fortsätter det, grovt och vänligt om vartannat. Det är porr, ingen tvekan om saken, men det är en artig och accepterande porr. Aldrig har jag stött på en sådan väluppfostrad skara kåta män och kvinnor.

En som verkar lika häpen som jag är Germanhispanicgirl som ett par timmar efter sin första nakenbild lägger upp en till. Hon skyler könet med handen, man ser en ullig heltäckningsmatta, brösten, några sladdar.

Vilken vänlig tråd, skriver hon.

Du visar tuttarna, vi visar kärlek. Det är en simpel och effektiv ekvation, svarar Beardedshadow.

Följ ämnen i artikeln