TT

Publicerad 2020-03-08

Vinicius Junior och hans Real Madrid föll borta mot Real Betis.

Cristian Tello hjälpte sitt gamla lag på traven när han sänkte Real Madrid på hemmaplan.

Real Betis vann med 2–1 mot storklubben från den spanska huvudstaden – ett resultat som ger Barcelona övertaget i toppen av La Liga.

Real Madrid hade chansen att ta tillbaka serieledningen i den spanska ligafotbollen – men gick oväntat nog bet borta mot tolvan Real Betis.

På Benito Villamarín-stadion i Sevilla blev det förlust för "Los Blancos", vilket gör att avståndet upp till serieledande Barcelona, som på lördagen besegrade Alexander Isaks Real Sociedad med 1–0, är två poäng.

Real Betis mittback Sidnei gjorde matchens första mål när han med en klinisk fullträff skickade bollen upp i det första krysset.

Karim Benzema kvitterade för Real Madrid från straffpunkten i den första halvlekens sista minut – men sista ordet i matchen fick hemma lagets Cristian Tello. Den tidigare Barcelona-spelaren kom i den 82:a minuten helt fri med målvakten Thibaut Courtois och rullade in 2–1 för Real Betis.

Förutom förra helgens El Clásico-vinst med 2–0 mot Barcelona har Real Madrid gått trögt i ligan på senare och tappat poäng i tre av fyra matcher.