Isaks nya succé – mål efter två minuter

TT

Publicerad 2019-12-22

Alexander Isak gjorde mål när hans Real Sociedad vann mot Osasuna i den spanska ligafotbollen. Arkivbild.

Alexander Isak har gjort mål igen – för tredje matchen i rad. Den här gången hade den svenske anfallaren bara varit på planen i två minuter innan han slog till för sitt Real Sociedad. Isak satte 4–2-målet för sitt lag under en svängig tillställning i den spanska fotbollsligan som Sociedad vann efter viss möda med 4–3.

Målet var Isaks fjärde i ligan och andra på två matcher efter målet mot Barcelona senast. Däremellan hann den svenske anfallaren med att sätta två mål, assistera ett och missa en straff i den spanska cupen mot Becerril, till vardags i fjärdeligan, tidigare i veckan.

Mot Osasuna tog Real Sociedad ledningen med 3–0 redan efter en halvtimmes spel. Men Osasuna kämpade sig tillbaka.

Med två snabba mål i inledningen av den andra halvleken fick hemmalaget kontakt – någon kvittering blev det däremot inte för Pamplonalaget.