Dramatiska avslutningar i superettan

Publicerad 2017-04-02

Fotboll. Dramatik in i det sista med sena avgöranden bjöds det på när premiäromgången i superettan i fotboll fortsatte på söndagen.

I Södertälje ledde Syrianska med 2-1 när tolv minuter återstod. Gästande Degerfors hade tagit en tidig ledning men Syrianska vände på matchen. Men i 78:e kvitterade Sargon Abraham och på tilläggstid fick Shpetim Hasani in 3-2 för Degerfors.

I Falkenberg var det fortfarande mållöst med sju minuter kvar. Då gjorde gästande Öster 1-0 genom Mario Vasilj och på tilläggstid säkrade Jonathan Levi Östers 2-0-seger.

Betydligt enklare gick det för Värnamo som tog emot Åtvidaberg. Det blev en klar 4-0-seger där Petar Petrovic bidrog med två mål, hans två första efter 46 matcher i superettan och allsvenskan de senaste åren.

Målrikt blev det också när Frej mötte nedflyttade Gefle i en match som slutade 2-2.

Nykomlingen Norrby fick 0-0 hemma mot Gais.