Camara Jönsson fick nöja sig med ett mål

Publicerad 2017-05-06

Fotboll. Salif Camara Jönssons målform håller i sig. Men efter att ha gjort fyra mål i två matcher i följd, fick han nöja sig med ett när Trelleborg spelade oavgjort, 1-1, mot Syrianska.

Camara Jönsson nickade in kvitteringsmålet strax efter paus. Han leder skytteligan i superettan överlägset. Mattias Mete gjorde Syrianskas mål på straff i första halvlek.

Den inspelade poängen innebär att Trelleborg är ny femma i tabellen.

Precis som Camara Jönsson har Degerfors forward Shpetim Hasani inlett säsongen vasst, om än en bit bakom Trelleborgsspelaren i skytteligan. Hasani är uppe i fyra fullträffar efter en måldubbel hemma mot Dalkurd. Hasani gjorde 1-0 i den 14:e minuten och fastställde slutresultatet 3-1 på straff i den 86:e. I och med segern kliver Degerfors upp till tredje plats i tabellen.

Förlusten var serietvåan Dalkurds första för säsongen.