Toronto besegrade Anaheim i förlängning

Emma Gyllestad/TT

Publicerad 2020-02-08

Torontos Andreas Johnsson, till höger, firar sitt mål mot Anaheim med Mitchell Marner.

Det var med nöd och näppe en förlängningsperiod räckte för att avgöra när Toronto tog emot Anaheim i NHL-ishockeyn.

Med bara sekunder kvar satte John Tavares avgörande 5–4 till hemmalaget.

Toronto inledde målskyttet med 1–0 av Andreas Johnsson efter knappt fem spelade minuter.

I andra periodvilan ledde hemmalaget med 3–1, men gästande Anaheim kom ikapp i tredje perioden. I slutminuten av ordinarie speltid kvitterade Anaheims Derek Grant till fyra lika.

Förutom att sedan avgöra matchen blev John Tavares också tvåmålsskytt.

Jack Campbell, som debuterade i Torontos mål, räddade 26 puckar.

– Jag var lite nervös i första perioden, men jag var mest bara uppe i varv. När man bryr sig mycket blir man lite nervös, säger Campbell enligt nhl.com.

William Nylander ströks kort inför matchen från uppställningen på grund av sjukdom.