Gjorde hattrick på sin egen bror

Publicerad 2023-11-10

Sirius spelade ut Broberg/Söderhamn.

Ted Bergström Heramb gjorde hattrick – på sin bror Max Bergström i bortamålet.

Sirius hade fått en tung start på säsongen med tre förluster på de fyra inledande matcherna.

Men hemma på Studenternas lossnade det rejält när Broberg/Söderhamn kom på besök

I halvtid var ställningen 5–0 till hemmalaget.

Hattrickskytt

Ted Bergström Heramb blev stor hjälte för Sirius. 34-åringen gjorde ett hattrick i första halvlek. Två mål kom på straff och ett på hörna.

Man brukar säga att släkten är värst. För Brobergmålvakten Max Bergström var det den egna brorsan – som alltså noterades för ett hattrick.

Gästerna putsade siffrorna i den andra halvleken och Sirius segersiffror skrevs till 6–3.

– Jätteskönt, en jäkla lättnad att vi gör en såpass bra match. Särskilt i första, det var islossning, säger Sirius David Thorén i Expressens sändning.

Sirius Ted Bergström Heramb.

Hammarby hade i sin tur inga problem mot tabelljumbon Motala.

På hemmaplan blev det hela 9–5 till Bajen och det var en spelare i hemmalaget som stack ut. David Jansson gjorde hela fem av Hammarbys nio mål i matchen.

Se resultaten från kvällens omgång i faktarutan nedan!