Avgjorde i 94:e – efter att han brutit armen

Publicerad 2020-02-18

31 sekunder in i matchen bröt Heung-Min Son armen.

Sedan avgjorde koreanen när han satte 3–2 mot Aston Villa – i 94:e minuten.

Trots att han kunde spela vidare tvingas han nu till operation, och blir borta flera veckor.

Heung-Min Son låg bakom det mesta framåt för sitt Tottenham under söndagens match borta mot Aston Villa. Lagkamraten Toby Alderweireld hade dock redan hunnit göra två mål första halvtimmen – ett i vardera mål – innan sydkoreanen Son tog över.

På stopptid i första halvlek gjorde han 2–1. Efter en kvittering av hemmalaget slog Son till igen och avgjorde för sitt Spurs – i 94:e minuten.

Avgjorde efter tidig skada

Sons match kunde dock varit över redan i den första minuten. 31 sekunder in i matchen kolliderade han med Villas Ezri Konsa och blev sedan liggandes medan han tog sig för högerarmen.

Koreanen fick behandling på planen men kunde fortsätta spela och gjorde sedan både 2–1 och 3–2.

Nu har det bekräftats att Son bröt armen i samband med kollisionen, och under veckan tvingas han till operation. På Londonklubbens hemsida meddelades det att Son kommer missa flera veckor.