Publicerad 2017-01-07

6:e april 2016. Det var datumet då Real Madrid senast förlorade.

Granada var aldrig nära att rubba den sviten.

Real Madrid tog en ny skalp när Ronaldo övertygade framför ögonen på legendarerna.

Real Madrid fortsätter att vinna fotbollsmatcher. Segern mot Granada betydde att klubben tangerade Barcelonas rekord på 39 matcher utan förlust.
Gästande Granada hade inför matchen inte tagit poäng på Santiago Bernabeu på 43 år, och det skulle de heller inte göra den här dagen när Real Madrid pulvriserade nästjumbon.
Målskyttet inledes i 12:e minuten när Isco snodde åt sig bollen på motståndarnas planhalva, innan han placerade in ledningsmålet.
Redan i halvtid kändes matchen avgjord när Isco, Ronaldo och Karim Benzema hade utökat ledningen till 4–0.

Sex poäng ner till tvåan

Hemmalaget slog av på tempot när alla väntade på en fortsatt målshow i andra halvlek. Men Grandas fembackslinje kunde inte stoppa 24-åringen Casemiro från att trycka in bollen till slutresultatet 5–0.
Real Madrid har nu sex poäng ner till tvåan Barcelona i ligan.

Ronaldo hyllades med ceremoni

Innan matchen fick Cristiano Ronaldo en egen ceremoni för sina fyra guldbollar som han har vunnit. Brasilianska Ronaldo, Michael Owen och Figo var bland annat på plats och bevittnade de stående ovationerna portugisen fick.