Mittbacken erkänner: ”Vi är trötta mentalt”

avIbraheem Alsalman

Chelsea ställs mot Malmö i Europa League ikväll.

Nu erkänner Antonio Rüdiger att laget saknar självförtroende och skickar samtidigt en känga (?) till Maurizio Sarri.

– Det blir som om du sitter i klassrummet. Om du konstant lyssnar på någon, så blir du mentalt trött, säger mittbacken.

Första matchen i Malmö slutade 1–2 till London-klubben som därmed har fördel när lagen möts igen på Stamford Bridge ikväll.

Och under den senaste tiden har Sarri blivit hårt ifrågasatt. Detta med anledning av de tunga förlusterna laget har som gjorde att de tappade Champions League-platsen och åkte ur FA-cupen.

Ersättare till honom har redan nämnts och det ska handla bland annat om Zidane och Frank Lampard. Samtidigt som Sarri själv fortfarande känner att han kan bli kvar i klubben.

– Jag har inte pratat med ägaren (Roman Abramovich) än. Men jag måste tro på att jag får vara kvar. Jag vill jobba med långsiktiga mål, sade italienaren inför Malmö-matchen, enligt Daily Mail.

Foto: Daniel Kihlström / TT / TT NYHETSBYRÅN
Maurizo Sarri

Pikar (?) Sarri

Nu går mittbacken Antonio Rüdiger ut och hävdar att lagets självförtroende inte är på topp och att de är mentalt trötta.

– Det blir som om du sitter i klassrummet. Om du konstant lyssnar på någon, så blir du mentalt trött. Men i slutändan måste vi göra vårt jobb, säger tysken.

Foto: Daniel Kihlström / TT / TT NYHETSBYRÅN
Anthony Rudiger

En annorlunda grej som Sarri tog med sig från Italien till Chelsea är att laget nu tränar även under morgonen på matchdagarna.

– Jag tror inte att det spelar någon roll faktiskt. Det är inte så att vi måste anstränga oss fysiskt eller springa från det ena straffområdet till det andra. Det är taktiska detaljer han (Sarri) gillar att göra.

ARTIKELN HANDLAR OM