Hammarby säkrade handbollskontraktet

Publicerad 2018-03-04

Hammarbys herrlag är klart för spel i handbollens högsta serie även nästa säsong.
Stockholmslaget besegrade ligafemman Redbergslid på bortaplan med 26–24 och har därmed sju poäng ned till Ricoh under kvalstrecket med tre omgångar kvar.

Hammarby grundlade segern i första halvlek och hade en sjumålsledning med sig in i paus, 15–8.
Redbergslid ryckte upp sig i andra halvlek, reducerade bortalagets ledning ordentligt men kunde inte krympa underläget till mindre än två mål. När Anders Wik Rydberg satte sitt sjunde mål till 26–23 med knappt två och en halv minut kvar kunde Hammarby pusta ut. Även Martin Dolk gjorde sju mål för Stockholmslaget.