Solskjaers utspel: ”Liverpool kommer inte vinna ligan”

avIbraheem Alsalman

Manchester United spelade 0–0 mot Liverpool i en händelsefattig match.

Efteråt var Ole Gunnar Solskjaer inte speciellt imponerad av rivalen.

– Han tror verkligen att de (Liverpool) inte har det som krävs för att slå City, och det berättade han för sina spelare, säger en källa, enligt Daily Mail.

Manchester United mötte rivalen Liverpool i söndags i en match som handlade mest om de skadorna lagen fick.

Norrmannen fick använda alla sina byten redan innan paus. Klopp i sin tur fick se när Roberto Firmino haltade av i en befarad muskelskada.

Nu skriver Daily Mail att Ole Gunnar Solskjaer var inte särskilt imponerad av sin rival och det fick sina spelare veta efter matchen.

– Han sa att Liverpool saknar kreativitet och han tror också att United har bättre spel, säger en källa, enligt tidningen.

”Har det inte som krävs”

Liverpool leder fortfarande Premier League, en poäng framför Manchester City. I kväll möter serieledarna Watford på Anfield och till helgen väntar ett annat rivalmöte för dem. Nämligen Everton på Goodison Park.

Men trots serieledning verkar Solskjaer inte tro på dem. Han hävdar att i slutändan kommer City vinna ligan.

– Han tror verkligen att de (Liverpool) inte har det som krävs för att slå City, och det berättade han för sina spelare efter matchen, skriver Daily Mail.

United lider av en storskadekris. Upp till tio spelare riskerar missa kvällens bortamatch mot Crystal Palace, och det har gjort att Solskjaer tvingats kalla upp spelare från reservlaget.

1 av 3 | Foto: Jon Super / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
ARTIKELN HANDLAR OM