Ljuset slocknade – liksom Hammarby

Uppdaterad 2015-11-07 | Publicerad 2012-11-06

Hammarbys enda målskytt, Robin Sundin.

Hammarby ledde i halvtid och hade matchen under kontroll.

Då drabbades Lidköping av massivt strömavbrott - och hemmalaget Villa-Lidköping lyckades vända toppmötet efter 45 minuters paus.

– Jag vill att de bryter strömmen igen så att vi kan vända, sa Hammarbys lagledare Tommy Malm till TV4 Sport i slutet av matchen.

Villa-Lidköping leder bandyns elitserie efter 4-1 hemma mot nya serietvåan Hammarby.

I en temposvag första halvlek var Hammarby det bättre laget. Robin Sundin gav dem ledningen med sitt första mål för säsongen: en snygg sak där 29-åringen gled förbi tre motståndare innan han stänkte in skottet.

Bortalaget missade sedan både en straff och ett antal fina lägen innan halvtidspausen.

En paus som blev längre än brukligt. På grund av ett omfattande strömavbrott i Lidköping fick spelarna vänta i 45 minuter innan matchen återupptogs.

– Det hackar för oss och låser sig lite, sa Villa-Lidköpings Martin Johansson i halvtid.

Vände enkelt

När andra halvlek äntligen kom igång stod Hammarby inte att känna igen.

Villa-Lidköping var överlägsna stockholmarna och vände enkelt underläget till seger med 4-1.

Skytteligaledaren David Karlsson och matchens bästa spelare, Martin Johansson, gjorde två mål vardera när hemmalaget körde slut på ett lamt och passivt spelande Hammarby.