Skrällde i dramat: ”Skärpt till oss”

avSebastian Parkkila

Publicerad:

Det blev ett stort drama i Stockholmsderbyt.

Till slut stod formstarka Spinboat som segrare mot topplaget. En seger som väcker hoppet.

– Det är väl därför vi har skärpt till oss, säger Andreas ”Addi” Wallenberg efter matchen.

Stockholmsderbyt mellan topplaget Tradigt och Spinboat, som befinner sig i bottenskiktet, bjöd på stor underhållning. Matchen på kartan Cache svängde friskt och varenda ekorunda kändes farlig för de båda lagen.

Efter ha varit oskiljaktiga nästan hela vägen så lyckades Spinboat fullborda skrällen med 16–14. Det innebär att laget har vunnit fyra raka matcher – och plötsligt har en chans att nå slutspelet i början av december.

– Vi siktar ju på att ta oss till lanet, det är målet. Det är väl därför vi har skärpt till oss, sa Spinboat-spelaren Andreas ”Addi” Wallenberg i sändningen efter matchen.

▪▪▪

Stor överkörning

Dessförinnan: Lundlaget Granit Gaming behövde en seger som bortalag mot Finalboss för att hålla sig kvar på en slutspelsplats.

Hemmalaget från Karlskoga, som spelar för att hålla sig kvar i elitserien, valde att börja som CT-sida på kartan Mirage. Men Granit Gaming stod i stället för en stor bortakross med 16–2 och tar därmed tre viktiga poäng i slutspelskampen.

– Jag tycker att vi har varit i en liten slump, men jag hoppas att vi kommer tillbaka och når slutspelet, sa Granit-spelaren Henric ”Hechtikal” Öhlund i Sportbladets sändning efter segern.

▪▪▪

I kvällens tredje match så vann Brbdmalite från Kalmar mot Bollnäslaget Norrlands Guld med 16–6.

TABELLEN:

► Häng med oss i sociala medier:

Facebook

Instagram

Twitter

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM