Publicerad 2018-10-24

Tottenhams Hugo Lloris tog rött kort med kvarten kvar mot PSV Eindhoven.

Efter det lyckades den holländska klubben ordna 2–2 på hemmaplan.

– Det är nästan, nästan över, säger managern Mauricio Pochettino till BT Sport.

Efter två förluster i grupp B var Tottenham på väg mot en efterlängtad vinst borta mot PSV Eindhoven.

Den holländska klubben tog ledningen med 1–0 genom Hirving Lozano efter en knapp halvtimme. Lucas Moura kvitterade dock före halvtidspausen. Harry Kane ordnade 2–1 i den 54:e minuten.

Rött kort för Lloris

I den 79:e minuten ställde Hugo Lloris till det för Tottenham. Målvakten sprang ut och kapade Lozano som var på väg igenom ”Spurs” försvar. Domaren Slavko Vincic tvekade aldrig, han gav Lloris rött kort.

PSV fick ett bra frisparksläge och Lloris ersättare Michael Vorm fick göra en räddning direkt efter inhoppet.

”Spurs” lyckades inte hålla undan med tio man. PSV-anfallaren Luuk de Jong grejade kvitteringen i den 87:e minuten. Matchen slutade 2–2.