Inget lag tog chansen.
Toppfajten mellan Östersund och Sirius slutade 1-1.
Nu tappar båda klubbarna mark i jakten på allsvenskan.

Efter 21 omgångar leder Sundsvall superettan. Inom nära håll lurar såväl Ljungskile och Hammarby. Östersund, på fjärdeplats, har trion inom räckhåll men behövde vinna i kväll mot Sirius för att verkligen få häng.
Det började illa för hemmalaget inför årets bästa publiksiffra på Jämtkraft Arena (5613). Viktor Löfgren gav Sirius ledningen när han lirkade in 1-0 i den 26:e minuten.

Barrow hade det tufft

Östersund hade mest boll i den första halvleken, men bortalaget skapade flest kvalificerade målchanser. Storstjärnan Modou Barrow, som är klar för Premier League-klubben Swansea, gjorde sin sista match för Östersund.
Anfallaren hade svårt att få ut något av sitt spel och fastnade oftast på pigga bortabackar.

Östersund tappar i toppstriden

Ändå lyckades han vara inblandad i kvitteringsmålet. Ett rappt inspel längs marken slogs in från vänsterkanten och Barrow var först på plats. 21-åringen tog i allt vad han kunde – men missade bollen – som hamnade hos Jamie Hopcutt vid bortre ytan av straffområdet. Engelsmannen lyckades på ett tillslag placera in 1-1 i den 71:e minuten. Östersund pressade rejält under matchen sista 20 minuter, men matchen slutade oavgjort. Det betyder att Östersund nu är fem poäng bakom Sundsvall. Sirius har hela nio poäng upp till serieledarna.