Uppdaterad 2017-07-25 | Publicerad 2017-02-06

Mållöst mot Ålborg - det slutade med straffavgörande.

Där var Djurgårdens målvakt Tommi Vaiho suverän med två räddningar.

– Att avsluta med vinst på lägret är skönt, säger Vaiho till C More.

Den första halvleken bjöd inte på någon sprudlande underhållning. Men i andra halvlek spelade Djurgården upp sig.

Kerim Mrabti och Magnus Eriksson var pigga, rörde om i Ålborgs försvar. Joseph Ceesay hoppade in för Dif och hade en boll i ribban, men närmare än så kom inte Stockholmsklubben under ordinarie tid.

Räddade två straffar av tre

Matchen slutade 0–0, straffar fick avgöra. Där blev Tommi Vaiho, andremålvakt bakom Andreas Isaksson, hjälte. Han räddade två av Ålborgs tre första straffar. Samtidigt levererade Djurgården - Kevin Walker, Magnus Eriksson, Jonathan Augustinsson och Niklas Gunnarsson var kyliga från straffpunkten.

– Det är roligt att göra två räddningar. Att avsluta med vinst på lägret är skönt, säger målvakten Tommi Vaiho till C More.

”Man behöver det”

Andreas Isaksson är förstamålvakt i Dif. Vaiho tyckte därför det var skönt att få speltid mot Ålborg.

– Det var stabilt från vår sida, vi försvarade bra och de hade inte så många målchanser. Det är alltid skönt att få spela, man behöver det, säger Vaiho.

Det var Djurgårdens sista match i Atlantic Cup. Det blev vinst mot Debreceni och förlust mot HNK Rijeka innan mötet med Ålborg. Dif:s nästa träningsmatch är mot Vålerengen den 12 februari på Tele2 Arena.