Englands stjärna i tårar efter förlusten

USA är vidare till VM-final.

De slog England med 2-1 i en semifinal som hade allt och lite till.

– Jag är helt förkrossad nu, säger Englands stjärna Ellen White och bryter ut i tårar.

Den galna matchen inleddes med tre mål – på 31 minuter.

Christen Press gav USA ledningen, Ellen White kvitterade till 1-1 och Alex Morgan gjorde 2-1.

Och det var bara början…

Den andra halvleken blev visserligen mållös, men det saknades knappast chanser. Nyss nämnde White hade en boll i nät och jublade vilt i tron om att hon just kvitterat till 2-2 – men det dömdes bort för offside efter VAR-granskning.

Brände straff

Tio minuter senare kom nästa VAR-situation. Återigen var det Ellen White som var inblandad, och den här gången gick videogranskningen till Englands fördel.

De fick straff. En gyllene chans att kvittera. Men straffen, som slogs av Stephanie Houghton, räddades av Alyssa Naeher.

– Alyssa är matchens lirare. Hon räddade våra arslen, säger Alex Morgan.

Bröt ut i tårar

Minuter efter Englands straffmiss drog Millie Bright på sig sitt andra gula kort och visade ut – och USA kunde därefter hålla undan och ta sig vidare till final.

Efteråt var Englands stjärna Ellen White helt knäckt.

När hon intervjuades i tv bröt hon ut i tårar.

– Jag kommer börja gråta nu. Jag är helt förkrossad över att vi inte går till final. Vi gav verkligen allt, säger hon.