Uppdaterad 2015-03-23 | Publicerad 2015-03-22

Mario Balotelli kan inte alltid kontrollera sina känslor.

I mötet med Manchester United fick han hjälp.

Liverpool-supportrar höll tillbaka honom när han rök ihop med Chris Smalling.

Mario Balotelli fick inte förtroendet från start i toppmötet med Manchester United. Men efter 66 minuter, vid underläge 1-2, slängde Brendan Rodgers in italienaren.

Anfallaren var taggad, det visade han efter drygt tio minuter.

Balotelli hamnade i en duell med Chris Smalling, som slutade med att båda ramlade omkull vid reklamskyltarna. Balotelli var riktigt irriterad och pekade mot försvararen som gick därifrån.

Hemmafansen höll tillbaka italienaren, försökte lugna ned honom så han inte skulle dra på sig något kort.

– Han hade precis lyckats skaffa sig gult, så han hade åkt ut. Bra av publiken, säger Sportbladets Erik Niva i Visats studio.

Tog bollen med händerna

Angel di Maria var tillbaka i United efter utvisningen mot Arsenal. Han hoppade in i den 55:e minuten och stod för en blunder efter några minuter.

Efter att hemmalaget varit i anfall ställde United om och skickade upp bollen på vänsterkanten. Emre Can sparkade till bollen och den var på väg ut över sidlinjen.

Angel di Maria tog emot bollen och tog ett snabbt inkast. Men argentinaren hade inte full koll på var han befann sig när han tog emot bollen i armarna.

27-åringen tog bollen när han var innanför sidlinjen och hemmafansen skrek efter gult kort, men domaren Martin Atkinson valde att fria.

United vann matchen med 2-1.