Zlatans svar till Lindelöf: ”Sa ju det...”

Efter piken från VNL – Ibrahimovic svarar

Publicerad 2018-11-21

Se upp Zlatan”, skrev Victor Nilsson Lindelöf efter sitt andra mål i landslaget.

Nu har Sveriges främste målskytt någonsin svarat.

Jag sa ju att det var enkelt...”, replikerade Ibrahimovic på Twitter.

Sverige vann sin grupp i Nations League efter att ha besegrat Ryssland med 2–0 på hemmaplan på tisdagskvällen.

Victor Nilsson Lindelöf var inte bara spelmässigt en av matchens giganter – han var dessutom den som bröt dödläget sent i den första halvleken.

Mittbacken sopade in andrabollen på en hörna i den 41:a minuten. Ett mål som var hans andra i landslagströjan och det första på två år.

– Väldigt skönt. Jag gör inte så mycket mål nu för tiden, så det är alltid kul när man får trycka dit den, sa 24-åringen till Sportbladet efter matchen.

Svar på tal

Efter matchen passade Lindelöf på att skicka en kaxig och skämtsam hälsning till sin förre klubbkamrat i Manchester United, Zlatan Ibrahimovic, för att påminna honom om att hans jakt på målrekordet i landslaget är i gång.

Se upp Zlatan”, skrev han på Instagram.

– Hehe, jag skojade lite om att jag gjorde mål, att ”nu tar jag hans målrekord”. Det var med glimten i ögat, säger ”Vigge”.

Och nu har den landslagspensionerade anfallsstjärnan svarat på Twitter.

Jag sa ju att det var enkelt! Nu kör vi”, replikerade Ibrahimovic.