Neymar pekades ut som en lipsill av Nîmes Olympique-fansen.

Hur brassen svarade?

Genom en målgest där han simulerade tårar.

Paris Saint-Germain har fått en flygande start på Ligue 1-säsongen, då de vunnit sina tre första matcher.

I den fjärde omgången, borta mot Nîmes Olympique, kom det att dröja till den 36:e minuten innan nollan spräcktes. Neymar gled då in ledningsmålet, efter ett fint PSG-anfall.

Sprang till motståndarfansen

Efterspelet kom dock inte att handla om målet - utan om målgesten.

Vid Nîmes-läktaren hängde nämligen en banderoll där Neymar anklagades för att vara en lipsill. Det med bakgrund av att 26-åringen gång på gång anklagats för att förstärka situationer och hånats för att ha nära till sina känslor.

Efter målet sprang brassen bort mot läktaren och gjorde tårfyllda gester. Med hjälp av sina knytnävar anspelade han på banderollen, då han försökte få det att se ut som att han grät.

Satte sig vid fansen

Väl framme vid motståndarsupportarna slog han till slut sig ner framför flaggan som hånade honom.

PSG vann till slut bortamötet med 4–2. Efter att ha gått till halvtidsvila med en 2–0-ledning gick Nîmes upp till 2–2 i den andra halvleken. Ett varsitt mål av Kylian Mbappé och Edinson Cavani gjorde dock att PSG till slut kunde avgå med segern.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se