Roberto Firmino stor hjälte

Uppdaterad 2018-09-19 | Publicerad 2018-09-18

Roberto Firmino bänkades mot PSG efter ögonskadan i helgen.

Men brassen hoppade in och blev hjälte.

Han firade med en ögongest efter att ha tryckt in 3–2 i tungviktsmötet i Champions League.

Paris-Saint Germain hade det svettigt i Liverpool. Hemmalaget satte full fart från start, man radade upp hörnor och hade flera avslut runt målvakten Alphonse Areola.

En halvtimme in small det till bakom PSG-målvakten.

Daniel Sturridge ordnade 1–0 när han nickade in ett inlägg från Andrew Robertson. Några minuter senare fick hemmalaget straff.

James Milner var kylig när han sköt in 2–0 från straffpunkten i 36:e minuten.

Reducerade före halvtid

PSG fick kontakt före halvtid. Det var belgaren Thomas Meunier som ordnade reduceringen för den franska storklubben.

Det såg länge ut att bli 2–1 till Liverpool i öppningsmatchen den här Champions League-säsongen. Men med knappt tio minuter kvar av matchen slarvade Mohamed Salah på egen planhalva.

Det läget utnyttjade PSG. Neymar hittade fram till Kylian Mbappe som tryckte in 2–2 bakom Alisson.

Firmino hoppade in och blev hjälte

Roberto Firmino fick ett finger i ögat när Liverpool besegrade Tottenham med 2–1 i helgen. Brassen tvingades bryta matchen och inledde på bänken mot PSG.

Sturridge ersatte honom från start men de bytte med varandra i den 72:e minuten. 20 minuter senare blev brassen hjälte.

På stopptid tryckte Firmino in segermålet. Han firade med att hålla handen över ögat.

Det andra två lagen i gruppen är Röda Stjärnan och Napoli. De spelade 0–0 i Belgrad.