Uppdaterad 2018-09-19 | Publicerad 2018-09-18

Tottenham reste till Milano för Champions League-möte med Inter utan två av sina största backstjärnor och med tveksam form.

Då vände italienarna matchen på fem minuter.

Mattias Vecino nickade in avgörandet fram till 2–1 i den 93:e minuten.

Tottenham har haft en tuff ligainledning i Premier League och förlorade så sent som i helgen mot Liverpool med 2–1.

Till mötet mot Inter i CL-öppningen på San Siro lämnades dessutom backstjärnorna Kieran Trippier och Toby Alderweireld hemma på grund av mystiska skäl.

På andra sidan stod ett Inter som haft en ännu tyngre inledning, med två förluster, ett kryss och en seger.

Icardi med drömmål

Då såg engelsmännen länge ut att gå mot seger.

Christian Eriksen blev målskytt fram till 1–0 i den 53:e minuten.

Men då visade italienarnas skyttekung Mauro Icardi gammal god fjolårsform. Under den gångna säsongen gjorde argentinaren 29 ligamål, hittills den här hösten har han gått av planen mållös.

Men i den 87:e minuten kvitterade han med ett drömmål strax utanför straffområdet.

Inter var inte klara där. I den 93:e minuten nickade uruguayanen Mattias Vecino in 2–1 och tog segern till Inter och San Siro exploderade.

Spurs har nu tre raka förluster med ligaspel och CL inräknat.

– Det är smärtsamt. Laget förtjänade så mycket mer och jag tyckte det var vår bästa insats den här säsongen. Enda sättet att börja vinna matcher igen är att fortsätta spela som vi gjorde i dag, säger Spurstränaren Mauricio Pochettino.