”Vi springer runt & lallar”

Uppdaterad 2018-07-27 | Publicerad 2013-07-27

Larsson sågar laget – trots drömträff

Ricardo Santos höll på att få en drömåterkomst för Åtvidaberg.

Med Johan Larssons lika sagolika träff satte stopp för det och räddade 1-1 för Elfsborg.

— Det är inte okej första halvlek. Vi springer runt och lallar där ute, säger Larsson i C More Fotboll.

Ricardo Santos är tillbaka i allsvenskan och Åtvidaberg efter utflykten till norska Sogndal. I sin första match sedan övergången låg brassen direkt bakom en poäng genom att vackert skarva fram nye anfallspartnern John Owoeri till hemmalagets ledningsmål.

– Vi har tränat tillsammans hela veckan och jag har sagt till honom att kombinera med mig eftersom jag är ganska stark och kan hjälpa honom att göra mål, säger Santos till C More Fotboll.

Brände straff

26-åringen njöt också av återkomsten.

– Det är skönt att vara tillbaka. Fint väder, bra spelare och bra taktik. Det är så roligt.

Men en perfekt debut blev det ändå inte. Det såg Elfsborg högerback Johan Larsson till genom att dundra in 1-1 med en drömträff upp emot första krysset. Skönt även för Mohamed Bangura som brände en straff i matchen.

– Det är inte okej första halvlek. Vi springer runt och lallar där ute. Vi måste komma igång nu från början i matcherna. Sedan tycker jag vi är jättemycket bättre i andra halvlek, säger Larsson.

Resultatet innebär att Borås-laget nu är sex poäng bakom ledande Helsingborg, som dessutom har en match mindre spelad. Åtvidaberg är i sin tur en poäng bakom Elfsborg.