Uppdaterad 2019-01-08 | Publicerad 2019-01-07

Ett reservbetonat Liverpool åkte ur FA-cupen.

Det blev förlust i tredje omgången.

Wolverhampton vann hemma med 2–1.

Liverpools James Milner slarvade när han ska ta emot en boll på mittplan några minuter före halvtid. Wolverhamptons Diogo Jota snodde åt sig bollen och lirade fram till Raul Jimenez som fick friläge från mittplan.

Jimenez avancerade fram mot mål och sköt in 1–0 bakom Simon Mignolet i Liverpools målbur.

Origi kvitterade

Divock Origi, som spelade från start i ett reservbetonat Liverpool, satte kvitteringen för bortalaget. Han ordnade 1–1 i den 51:e minuten.

Men Wolverhampton höjde sig efter målet. Ruben Neves sköt in 2–1 i den 56:e minuten.

Xherdan Shaqiri var närmast ett kvitteringsmål. I den 69:e minuten sköt han en fin frispark som Wolverhampton-målvakten John Ruddy räddade med hjälp av stolpen.

Slagit rekord i FA-cupen

Dejan Lovren hade en tung kväll. Efter några minuter på Molineux Stadium skadade han sig.

Mittbacken blev utbytt och ersattes med Ki-Jana Hoever. Han är 16 år och 354 dagar, det gör honom till den yngste spelaren att representera Liverpool i FA-cupen.