Bristol chockade Manchester City – men förlorade ändå

Publicerad 2018-01-09

Bristol City tog oväntat ledningen i ligacupsemifinalen borta mot Manchester City.

Strax före pausvilan fälldes Bobby Reid av John Stones – och satte själv straffen.

Manchester City vände dock efter att stjärnorna Kevin de Bruyne och Sergio Agüero gjort mål för hemmalaget.

Bristol City var nära att få med sig ett oavgjort resultat inför returmötet mot Manchester City.

Efter att Bristol tagit ledningen i slutet av den första halvleken kvitterade Manchester City i början av den andra. Kevin de Bruyne skickade in 1–1, vackert framspelad av Raheem Sterling.

Trots ett stort spelövertag för Manchester City var det fortfarande oavgjort när klockan passerat 90 minuter.

Men med en minut kvar tappade Bristols Adam Flint markeringen på inbytte Sergio Agüero, som kunde nicka in segermålet på Bernardo Silvas inlägg.

Gustav Engvall och Niclas Eliasson satt båda på bänken för Bristol City.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se