Uppdaterad 2015-02-20 | Publicerad 2015-02-19

John Guidetti.

John Guidetti blev sen hjälte för Celtic.

På stopptid fixade anfallaren 3-3 mot Inter.

John Guidetti, som har haft det tungt med målskyttet i Celtic de senaste månaderna, fick börja på bänken mot Inter i Europa League. Och 22-åringen fick se sina lagkamrater få en tung start på cupmötet.

Xherdan Shaqiri tryckte in 1-0 efter fyra minuter och en knapp kvart in i matchen hade Rodrigo Palacio utökat till 2-0, det såg ut att bli en tung kväll för Celtic.

Två mål på en minut

Men på en minut – i mitten av den första halvleken – kom hemmalaget tillbaka. Publiken på Celtic Park fick först se Stuart Armstrong reducera, sedan gjorde Hugo Campagnaro självmål fram till 2-2.

Palacio hann dock ge Inter ledningen på nytt innan halvtid.

Celtic kämpade sedan frenetiskt för att få in 3-3 bakom Juan Carrizo i Inters målbur.

Första målet på 2,5 månader

Guidetti, som inte har gjort mål i Celtic sedan 30 november 2014, fick hoppa in med kvarten kvar. I den tredje stopptidsminuten hittade 22-åringen in med kvitteringen.

Bollen skarvades fram till Guidetti som hade gått i djupet till höger i offensivt straffområde. Han tog emot bollen med bröstet och tryckt sedan fint in 3-3 med vänsterfoten.

Returen spelas i Milano den 26 februari.