Blev hjälte - skickade en kaxig hälsning

Uppdaterad 2017-10-03 | Publicerad 2017-09-28

Matchhjälte mot Atlético Madrid.

Sedan jämförde han sig själv med en superhjälte.

”När en match behöver en hjälte i den 94:e minuten är det bara att ringa #Batsman”, skrev Michy Batshuayi efter 2–1-vinsten.

Chelsea gjorde en bra första halvlek mot Atlético Madrid, men med bara minuter kvar till halvtidsvilan blåste domaren för straff.

Antoine Griezmann klev fram och sköt kyligt in 1–0.

Men Chelsea reste sig i andra halvlek.

Morata kvitterade - ersattes av Batshuayi

Eden Hazard tog sig fram på vänsterkanten och skickade in ett inlägg som Alvaro Morata mötte med skallen vid första stolpen.

Sedan såg matchen ut att sluta med varsin poäng.

I den 82:e minuten byttes Morata ut och Michy Batshuayi ersatte anfallaren. Det blev ett lyckat byte.

I den fjärde tilläggsminuten tog sig Marcos Alonso fram på högerkanten och hittade in med bollen framför mål. Batshuayi kunde enkelt sätta dit 2–1, och därmed skjuta tre viktiga poäng till Chelsea i kampen om gruppsegern.

”Bara att ringa #Batsman”

Hjälten Batshuayi skojade rejält på Twitter efteråt. Han lade ut en bild där han föreställde superhjälten Batman.

”När matchen behöver en matchhjälten i den 94:e minuten är det bara att ringa #Batsman”, skrev han över bilden.

Anfallaren fick beröm av Eden Hazard.

– Batshuayi gör mål varje gång han spelar. Han är en måltjuv, jag är lycklig för hans skull, säger Hazard enligt BT Sport.

Diego Costa, som blev klar för Atlético Madrid i går, var inte nöjd på läktaren. Han deppade när hans före detta klubb Chelsea vann.