Spelarna gjorde varsitt mål i 2–1-vinsten mot Lille.

”La casa de papel” är en serie som går att följa på Netflix sedan 2017. Neymar, 26, och Kylian Mbappé, 19, verkar gilla serien.

När stjärnorna anlände till Parc des Princes inför mötet med Lille på fredagskvällen hade de på sig varsin Salvador Dali-mask, som används i serien.

På planen fick duon, som oftast, avgörande roller.

Stjärnduon avgjorde

Efter en mållös första halvlek visade Mbappé vägen med att skjuta in 1–0 i den 70:e minuten. En kvart senare assisterade fransmannen till PSG:s andra mål, som gjordes av Neymar.

Brassen fick bollen utanför straffområdet, avancerade framåt och sköt in 2–0 bakom Lille-målvakten Mike Maignan.

Lille reducerade i slutet av matchen. Laget fick straff efter hands från Marquinhos. Pepe sköt in straffen.

Historisk vinst

Matchen slutade 2–1 till PSG som därmed tar sin tolfte raka vinst i ligan. Det är nytt rekord i de fem toppligorna (Tyskland, Italien, Frankrike, England och Spanien) i Europa. Tottenham startade säsongen 1960/61 med elva raka vinster.

Mbappé är 19 år, tio månader och tretton dagar. Han är den yngste spelaren att göra 40 ligamål under de senaste 45 säsongerna.