Publicerad 2018-09-18

Årets kommunikationsmiss?

Det är utan tvekan en av favoriterna till priset.

Gais Alexander Nadj lär inte sova gott efter att ha sparkat hål i luften mot Halmstads BK.

I den 25:e minuten skickade Halmstads BK upp bollen mot Johan Oremo. Bollen flög ovanför honom och såg inte ut att ställa till med några problem för Gais.

Men försvaret i Gais stod då för årets kommunikationsmiss.

Daniel Janevski täckte undan så att målvakten Alexander Nadj kunde komma ut och ta bollen. Det såg väldigt lugnt ut, men Jonathan Svedberg sprang mot bollen och försökte stressa hemmaförsvaret.

Svedberg lyckades utmärkt då Nadj sparkade hål i luften. Svedberg fick öppet mål och kunde retfullt enkelt ge Halmstads BK ledningen med 1–0.

Gais kvitterade till 1–1 genom Marcus Bergholtz.

Men Halmstads BK fick med sig tre poäng från Göteborg. Jesper Westerberg blev hjälte för bortalaget när han tryckte in 2–1 med tio minuter kvar på matchuret.