Sergio Ramos ilska – skjuter på medspelare

avFilip Durefelt

Foto: Andrea Comas / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Sergio Ramos.

Real Madrid krisar i ligan och tränaren Julen Lopetegui uppges hänga löst.

I dag skapade mittbacken Sergio Ramos nya rubriker sedan han skjutit två bollar på en medspelare under lagets träning.

Senare bad Ramos om ursäkt på Twitter.

En poäng på fyra matcher och en 1–2-förlust hemma mot Levante i helgen.

Det går blytungt i La Liga för Real Madrid som i helgen dessutom slog ett mindre smickrande lagrekord då deras mållösa period i ligan stannade på 481 minuter i rad.

Laget ligger endast sjua efter 14 poäng på nio matcher och under söndagen skrev både Sky Sports och Marca att tränaren Julen Lopetegui kan ryka redan innan veckans Champions League-möte med Viktoria Plzen.

I dag tränade Real Madrid som vanligt, och då passade mittbacken Sergio Ramos på att skapa nya rubriker.

Fick lugnas ned av Modric

Under en övning råkade reservlagsspelaren Sergio Reguilón snudda Ramos i ansiktet sedan han slängt sig framför honom för att fånga en boll. Det fick den spanske stjärnan att se rött och sparka en boll mot Reguilón.

Spelet stannade upp och Ramos fortsatte att svära och peka på Reguilón och sparkade ännu en boll på honom, innan lagkamraten Luka Modric gick fram och lugnade ner backen.

Sekvensen fångades på film av Marca, och efter skriverierna valde Sergio Ramos att förklara sig på Twitter senare under måndagen.

”Även om det kanske inte verkar som det, så är det ganska vanliga situationer. Men det är ingen ursäkt, jag borde inte ha reagerat så”, skriver Ramos bland annat.

ARTIKELN HANDLAR OM