Gefle bjöd på storspel – inför Erik Hamrén

Uppdaterad 2018-07-30 | Publicerad 2013-04-14

Med var sitt nickmål låg anfallsduon Johan Oremo och Mikael Dahlberg bakom Gefles 2–0-seger hemma mot Halmstad.

Inför ögonen på förbundskapten Erik Hamrén.

– Vi hade koll på matchen, säger Johan Oremo.

Att någon av spelarna på Strömvallen skulle vara aktuell för en plats i den svenska landslagstruppen är väl knappast sannolikt, men Gefles anfallsduo gjorde i alla fall sitt bästa för att imponera på Erik Hamrén.

Mikael Dahlberg var pigg matchen igenom och säkrade de tre poängen när han nickade in 2–0 med knappa timmen spelad.

Några minuter tidigare hade Johan Oremo gett Gefle ledningen med sitt första mål för säsongen.

– Det var otroligt skönt, säger Johan Oremo till Csports.

HBK utan seger

Oremo knoppade in en delikat slagen frispark av duktige mittfältaren Alexander Faltsetas.

Halmstad skapade inte en enda riktig reduceringschans.

Gästernas bästa målchans skapades i stället i den första halvleken när Gudjon Baldvinsson rann igenom i djupet och träffade utsidan av Mattias Hugossons högra stolprot. Några minuter senare tvingades Bldvinsson utgå med en befarad bruten näsa efter att David Fällmans armbåge träffat olyckligt i en närkamp.

Gefle har fått en fin start på allsvenskan med sex poäng på tre matcher. Halmstad är ännu utan seger.