Uppdaterad 2019-09-15 | Publicerad 2019-09-14

Marcus Rashford gjorde målet, men han var inte bäst.

När Manchester Evening News betygsätter Man Uniteds bästa spelare mot Leicester kommer två backar i topp:

Harry Maguire och Victor Nilsson Lindelöf.

Manchester United slog Leicester med 1–0 i en tät och småtråkig kamp på Old Trafford. Målet kom på straff i åttonde minuten av Marcus Rashford som fick förtroendet trots att han sumpade sitt försök från elva meter i förrförra omgången.

Får åttor i betyg

Victor Nilsson Lindelöf inledde med att släppa mittfältaren James Maddison förbi sig och tvingas förlita sig på sin målvakt David De Gea. Därefter var han prickfri i 85 minuter, fram till att slutsignalen ljöd och nollan var hållen.

Han var bäst i hemmalaget.

Omdömet är inte vårt utan lokaltidningen Manchester Evening News. De ger svensken och hans mittbackskollega Harry Maguire åttor på en tiogradig skala.

Plockade bort Vardy

”Hade en skakig start där Maddison kom förbi, men återtog sitt lugn – och sin position. Plockade bort Jamie Vardy på ett imponerande vis” skriver de om Lindelöf.

Om Maguire skrivs:

”Spelade med jämnmod mot sina tidigare lagkamrater. Försvarade majestätiskt mot Damarai Gray”.

Tränaren Ole Gunnar Solskjaer berömmer sin mittbacksduo.

– Jag tyckte att de presterade utmärkt i dag. De läser spelet bra, säger norrmannen efteråt.