Ny hemmaseger för Örgryte

Publicerad 2017-04-14

Tung förlust i den senaste omgången av superettan – 0–3 mot Brommapojkarna på bortaplan. Men Örgryte studsade tillbaka, och tog andra raka hemmasegern när man besegrade Åtvidaberg med 2–1.

Daniel Sliper gav hemmalaget ledningen i den 18:e minuten, men Åtvidaberg kvitterade strax innan pausvilan. Avgörandet kom tidigt i den andra halvleken när William Atashkadeh nickade in 2–1 redan i den 47:e minuten. Åtvidaberg orkade inte riktigt hota – det bästa läget att kvittera var genom Simon Helgs frisparksfot i slutminuterna, men Stojan Lukic i hemmamålet räddade Örgrytes trepoängare.

För Åtvidaberg var det tredje raka förlusten och laget väntar fortfarande på årets första poäng efter en tung säsongsinledning.