Watford vann med 2–0 samtidigt som Marko Arnautovic tvingades utgå.

Anfallsstjärnan vred sig länge i plågor sedan han landat illa.

Efter endast två segrar på säsongens elva Premier League-matcher fick Slaven Bilić sparken av West Ham för snart två veckor sedan.

In kom i stället David Moyes, som i våras åkte ur Premier League med Sunderland. Och Moyes fick ingen rolig start på sitt nya jobb heller.

I bortamötet med Watford förlorade West Ham med 2–0 och de ligger därmed fortsatt kvar på nedflyttningsplats.

Will Hughes gav hemmalaget ledningen redan i den elfte minuten efter en tilltrasslad situation i West Hams straffområde.

Höstens 20-årige succéman Richarlison fastställde sedan slutresultatet till 2–0 efter en dryg timmes spel, sedan han skjutit in sitt femte ligamål för säsongen.

Fem raka förluster

Utöver nederlaget drabbades West Ham av en skada i andra halvlek.

Med 20 minuter kvar av matchen landade anfallsstjärnan Marko Arnautovic illa efter en duell med Watfords Marvin Zeegelaar. Arnautovic tog sig direkt för sin högra handled och vred sig i plågor en lång stund.

Läkare var snabbt inne på planen men den 28-årige österrikaren tvingades bryta matchen.

West Ham har nu fem raka matcher i Premier League utan seger.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se