Mål av Elmander & Durmaz i toppmöte

Uppdaterad 2015-11-07 | Publicerad 2012-10-20

Johan Elmander blev åter målskytt när landslagsanfallarens Galatasaray spelade 3–3 mot Gençlerbirligi.

Men det var den forne MFF:aren Jimmy Durmaz som var närmast att avgöra matchen.

Jimmy Durmaz, som efter sommarens flytt till Turkiet acklimatiserat sig bra och tagit en ordinarie plats i den nya klubben, trodde sig ha avgjort hemma mot Johan Elmanders Galatasaray i den turkiska ligan.

Det BK Forward-fostrade yrvädret slog in 3–2 i 68:e minuten och hemmalaget Gençlerbirligi höll tätt mot storklubben Galatasaray till de sista skälvande slutminuterna.

Balta kvitterade

Jimmy Durmaz var därmed nära att bli matchhjälte i seriefinalen mellan de två topplagen.

Men ytterbacken Hakan Balta ville annat och kvitterade för Istanbul-laget med fem minuter kvar och såg därmed till att cementera Galatasarays serieledning.

Johan Elmander följde upp bragdinsatsen i Berlin med att ge bortalaget ledningen i matchen med 2–1. Målet var Elmanders tredje för säsongen.

Jimmy Durmaz står noterad för två ligamål.