Tappade huvudet i överkörningen

Uppdaterad 2017-10-03 | Publicerad 2017-09-28

Basel körde över Benfica med 5–0.

Storförlusten fick portugisen Andre Almeida att tappat humöret.

Basel fick en smakstart hemma mot Benfica. I den andra minuten tryckte hemmalaget in 1–0 genom Michael Lang. I mitten av första halvlek utökade Dimitri Oberlin till 2–0.

De tidiga målen knäckte Benfica. I andra halvlek såg det inte alls bra. Försvararen Andre Almedia tappade humöret efter en timmes spel.

27-åringen ville ha frispark i en duell med Raoul Petretta, men domaren Craig Thomson blåste in. En frustrerad Almeida blev förbannad och delade ut en ful tackling på Petretta. Domaren Thomson visade ut Almeida.

Försvarsproblem efter Lindelöfs flytt

Basel vann till slut med 5–0.

Benfica, där Victor Nilsson Lindelöf spelade innan han gick till Manchester United, har inlett Champions League med två förlust, sammanlagt 1–7 i målskillnad.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se