Barcelona räddade matchen på tre minuter

Uppdaterad 2019-07-15 | Publicerad 2018-11-03

Rayo Vallecano var på väg mot en praktskräll.

Men på tre minuter räddade Barcelona tre poäng.

Därmed ryckte laget i La Liga.

Lionel Messi skadade sig i toppmatchen mot Sevilla. Trots att Barcelona saknade honom mot både Inter i Champions League och El Clásico blev det vinst med 2–0 respektive 5–1.

I storvinsten mot Real Madrid gjorde Luis Suarez tre mål. Och Suarez inledde målskyttet mot nykomlingen Rayo Vallecano.

31-åringen tryckte in 1–0 efter elva minuter.

Rayo Vallecano kvitterade före paus. I den 35:e minuten gjorde José Angel Pozo 1–1.

Ramträff

Barcelona jagade ett ledningsmål, men fick i stället se hemmalaget ta kommandot i matchen.

Ett inlägg från höger styrdes i stolpen. Sedan kunde Alvaro Garcia enkelt trycka in 2–1 från nära håll.

Två snabba mål gav seger

”Barça” jagade en kvittering, men hade svårt att få in en boll. Sen förändrades allting på tre minuter.

Ousmane Dembélé sköt in 2–2 i den 87:e minuten. Tre minuter senare stötte Suarez in ett inlägg till 3–2.

Barcelona toppar La Liga. Laget har 24 poäng, tre fler än tvåan Atlético Madrid som spelade 1–1 borta mot Leganes.