Publicerad 2019-02-13

Dwight Gayle filmade till sig en straff i en närkamp med Alexander Milosevic.

Men anfallaren kan straffas i efterhand.

FA har anmält händelsen.

Nottingham Forest var i ledningen med 2–1 på The Hawthorns när matchklockan började närma sig 90 minuter. Men bortalaget blev bestulna på tre poäng.

WBA-anfallaren Dwight Gayle fick bollen vid straffområdet i den 88:e minuten. Alexander Milosevic, som kom till klubben under transferfönstret i vinter, försökte ta bollen. Gayle petade bollen en gång och kastade sig sedan handlöst framåt - en klar filmning.

Domaren Lee Mason pekade dock på straffpunkten. Jay Rodriguez tryckte in slutresultatet 2–2.

Gayle kan dock straffas för sin filmning, anfallaren har blivit anmäld av engelska fotbollförbundet FA.

Milosevic gjorde debut för Forest i första matchen efter flytten, han fick 60 minuter i förlustmatchen mot Birmingham. Sen har mittbacken följt upp med två matcher, 90 minuter i båda. 27-åringen har spelat bra och Forest har tagit fyra av sex poäng.