Tankovic firade mål med udda gest

Publicerad 2014-10-06

Han hoppade in och ordnade poäng.

Muamer Tankovic målgest var en aning ovanlig.

”Att göra mål o bevisa alla fel är den bästa känslan”, skriver Tankovic på Instagram.

Viktor Elm var den enda svenskan som fick chans från start när AZ Alkmaar tog emot Twente på AFAS Stadion.

Robert Mühren gav hemmalaget ledningen, men Twente vände i början av andra halvlek efter mål av Kyle Ebecilio och Hakim Ziyech.

I jakten på kvittering valde AZ Alkmaar-tränaren John van den Brom att kasta in Muamer Tankovic i den 68:e minuten. En kvart senare ordnade 19-åringen en poäng till hemmalaget.

Sprang och satte sig på bänken

Efter en hörna nickade Elm fram bollen till Tankovic som tryckte in 2-2. Anfallaren fick glädjefnatt, sprang direkt till bänken och satte sig ned. Lagkamraterna sprang fram och gratulerade honom.

Tankovic har lagt upp en bild av målfirandet på sin Instagram.

”Att göra mål o bevisa alla fel är den bästa känslan”, skriver Tankovic med hashtagen #bänkenärintemitthem.