Stormöte mellan Spanien och Brasilien.

Då briljerade supertalangerna Lamine Yamal, 16 och Endrick, 17.

Matchen slutade 3–3.

Mycket av strålkastarljuset riktades mot de unga stjärnorna inför träningslandskampen på Santiago Bernabeu.

Spanske 16-åringen Lamine Yamal startade matchen och låg bakom två mål i första halvlek.

Barcelona-yttern stod för en elegant soloräd på kanten och fixade en straff som Rodri gjorde 1–0 på. Sedan spelade Yamal fram till Dani Olmo som tryckte in 2–0.

Gjorde mål efter hyllningen

Brasilianske jättelöftet Endrick, klar för en flytt till Real Madrid i sommar, hoppade in i paus. Han möttes av stora applåder på sin nya hemmaarena och behövde bara fem minuter på sig för att näta.

17-åringen slog till på volley och gjorde 2–2.

Endrick, för närvarande i brasilianska Palmeiras, gjorde även mål mot England häromdagen.

Med fyra minuter kvar av tisdagskvällens match gjorde Rodri till 3–2 på straff och i slutsekunden kvitterade Lucas Paqueta, även han på straff, till 3–3.