Robin Quaison hade en fin onsdagskväll.

25-åringen gjorde två mål för Mainz i Bundesliga.

Därmed har Quaison stått för tre ligamål den här säsongen.

Eintracht Frankfurt har haft en fin höst, medan det har gått tyngre för Mainz. Men i kväll fick Mainz en bra start tack vare Robin Quaison.

Efter tio minuter skapade Mainz en omställning och Quaison fick bollen i straffområdet. Han tryckte till med vänsterfoten och fick se bollen sitta högt bakom Frankfurts målvakt Kevin Trapp.

Det var Quaisons andra ligamål den här säsongen.

Quaisons dubbel

Eintracht Frankfurt kvitterade genom Luka Jovic i den 31:e minuten. Mainz tappade markeringen i straffområdet vid ett inspel från kanten och anfallaren sköt enkelt in bollen.

Men fem minuter senare tog Mainz ledningen igen. Det var återigen Quaison.

Jean-Paul Boetius tog sig runt på vänsterkanten och skickade in bollen framför mål. Quaison sprang ifrån sin markering och tryckte in 2–1 från nära håll.

Jovic hann dock kvittera för bortalaget innan den första halvleken var slut.

Den andra halvleken blev mållös, matchen slutade därmed 2–2.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se